uvařila 22. 11. 2016 16:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 11. 2016 16:54
maso hovězí mleté, zelenina, vývar masový, pasírované rajčata, fazole červené v rajčatovém nálevu, fazole bílé, česnek, cibule, nať petrželová, skořice mletá, koriandr, cukr třtinový, olej, pepř, sůl, smetana kysaná, česnek, sůl, mouka hladká, voda, sůl, sádlo
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky