uvařila 22. 11. 2016 16:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 11. 2016 16:54
maso hovězí mleté, zelenina, vývar masový, pasírované rajčata, fazole červené v rajčatovém nálevu, fazole bílé, česnek, cibule, nať petrželová, skořice mletá, koriandr, cukr třtinový, olej, pepř, sůl, smetana kysaná, česnek, sůl, mouka hladká, voda, sůl, sádlo
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
10 nejlepších receptů na „zeštíhlující“ polévky: Najezte se, zahřejte se a zhubněte!
Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie