uvařila 24. 10. 2013 13:41
Polévku dochutíme solí a pepřem a na talíři posypeme zelenými lístky petrželky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 10. 2013 13:41
Polévku dochutíme solí a pepřem a na talíři posypeme zelenými lístky petrželky
máslo, mouka hladká, vejce, ořech muškátový, sůl, voda, květák, pórek, mrkev, petrželka zelená, sůl, pepř mletý
Andrea, Dagmar, Karmen... Vyberte si ty nejlepší odrůdy jahod. Jak se v nich vyznat?
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Příbory rukojetí dolů a teflonu vstup zakázán aneb Jak správně dávat nádobí do myčky a co tam rozhodně nepatří