uvařila 12. 6. 2012 15:10
přidáme zbývající zeleninu,10 minut podusíme a dáme vychladit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 6. 2012 15:10
přidáme zbývající zeleninu,10 minut podusíme a dáme vychladit
chléb, bujón zeleninový, mouka hladká, česnek, pažitka, sůl, vejce, slanina gazdovská, olej, cibule, žampióny, celer, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, pepř mletý, omáčka hořčičná s pepřem, tatarská omáčka, křen, smetana 12%
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 12:26
Přidáno 27. 9. 2024 12:01
Jak na nejlepší chleba ve vajíčku? Strouhaný sýr a bylinky z něj udělají luxusní jídlo, zdravější bude připravený v troubě
Snadné, rychlé a nápadité silvestrovské pohoštění: Paštičky z listového těsta budou ozdobou stolu
Vánoce v Německu: Na stole nesmí chybět bramborový salát s cibulí a okurkami. Příprava je snadná, chuť osvěžující