uvařila 6. 11. 2016 23:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 11. 2016 23:00
mouka hladká, mouka hladká celozrnná, sůl, cukr hnědý, máslo, voda, pyré dýňové, vejce, smetana ke šlehání, cukr hnědý, skořice, zázvor čerstvý, koření hřebíček, sůl, jablko
Otevírací doba obchodů na státní svátky 5. a 6. července přehledně: Kde bude víkendový provoz a kde si bez potíží nakoupíte?
Holka u plotny radí: Jak na křehké sýrové roládky s nivou a ořechem? Podle tohoto receptu od tety Lidky chutnají skvěle
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala