uvařil 30. 1. 2014 00:18
Zelňačka podle starýho Habany
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 1. 2014 00:18
Zelňačka podle starýho Habany
zelí kysané, špek, sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, klobása, pepř celý, koření nové koření, kmín celý, brambory, mouka hladká, smetana zakysaná, sůl, pepř, cukr, ocet
Úroda kanadských borůvek se blíží. Svědčí jim kyselejší půda a zálivka dešťovou vodou, před škůdci je ochrání síť
Komu se nelení, tomu se zelení aneb Tři tipy, jak využít avokádo ve sladkých dezertech!
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní