Kimchi: Do vitaminy nabité korejské varianty kysaného zelí patří mrkev i ředkev a pikantní chuť dodá speciální pasta
Tipy a triky
-
Konvektomat 47 příspěvků
Poslední příspěvek:
od
18. 5. 2019 13:39:44 -
Ovesné vločky změknutí 2 příspěvky
Poslední příspěvek:
od hosta
16. 5. 2019 13:27:36 -
Poslední příspěvek:
od
8. 1. 2019 20:28:36 -
Umíte vážit bez váhy? 11 příspěvků
Poslední příspěvek:
od Severinka
10. 12. 2018 10:16:07 -
Trouba JetChef Wirpool 3 příspěvky
Poslední příspěvek:
od Nadja
1. 8. 2018 21:03:31 -
Albert magazín v kuchyni 8 příspěvků
Poslední příspěvek:
od MarcelaPa
13. 7. 2018 09:56:20 -
Aby byly řízky naprosto dokonalé. 26 příspěvků
Poslední příspěvek:
od
24. 6. 2018 10:03:45 -
Vaječný bílek - čím ho lze nahradit 6 příspěvků
Poslední příspěvek:
od Nadja
17. 2. 2018 12:21:33 -
Jitrnice - aby při pečení nepraskly 2 příspěvky
Poslední příspěvek:
od Anizhor
31. 10. 2017 10:52:39 -
Koření 4 příspěvky
Poslední příspěvek:
od ukocouradoma
21. 4. 2017 06:46:05 -
akrylátová barva 5 příspěvků
Poslední příspěvek:
od
16. 2. 2017 19:48:43 -
Když maso ne a ne změknout 17 příspěvků
Poslední příspěvek:
od
4. 2. 2017 12:34:17 -
náplň do věnečků 5 příspěvků
Poslední příspěvek:
od
8. 7. 2016 08:57:43 -
Asijská kuchyně - INGREDIENCE 4 příspěvky
Poslední příspěvek:
od
7. 6. 2016 21:15:27
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 51 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 54 minutami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 16 hodinami
„hazel: Stáničko tak brzské uzdravení díky ,že ses ozvala…“ Simona Skolakova, před 18 hodinami