Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 942 kJ / 1 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,61 g |
Tuky | 70,04 g |
Vláknina | 33,70 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 213,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kaše s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/APMj
Moje poznámka
Bramborová kaše s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/APMj
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 2 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 12 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 39 minutami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 4 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 5 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 5 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 6 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 7 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborova kase,
přílohy ke kachně,
příloha ke kachně,
bramborová kaše s jablkem,
příloha k pečené kachně,
dobrá bramborová kaše,
bramborová marmeláda,
jak se vaří bramborová kaše,
pečená bramborová kaše,
přílohy k pečené kachně,
pecena kachna s bramborovou kasí,
kachna s bramborovou kaší,
bramborová kaše s,
co se hodí ke kachně,
brambrorová kaše s jablky,
bramorová kaše,
kachna priloha,
recepty online-jablka,
bramborova kašel,
nejlepší bramborová kaše
Suroviny:
brambory,
jablko,
sůl,
mléko,
máslo
Komentáře (8)