Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 808 kJ / 2 822 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 219,36 g |
| Tuky | 178,19 g |
| Vláknina | 24,81 g |
| Cholesterol | 705 mg |
| Sodík | 2,47 g |
| Sůl | 6,10 g |
| Sacharidy | 46,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3wG
Moje poznámka
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3wG
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 11 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 11 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 11 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 13 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 14 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 14 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 15 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hovězí kližky
Suroviny:
kližka hovězí,
vývar hovězí,
víno červené,
slanina,
sádlo,
máslo,
olej,
cibule,
mrkev,
žampióny,
česnek,
protlak rajčatový,
cibule šalotka,
bobkový list,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Ba ne, takovou kuchařskou zhovadilost bych si nedovolil prezentovat jako radu
No, ale mám odzkoušeno ještě jednu věc stran té tlusté blány: v případě podezření na její budoucí nepoživatelnost ji nechám vcelku a přihodím ji k masu (a vyhodím ji až posléze).
Ale mé postupy berte s rozvahou...
Takže s nimi zcela souhlasím.
Když bud chtít "čisté" maso koupím jiný kus zvířete...
Kdysi, z čiré lenosti, jsem kližku neodblanil a vůbec jsem se s ní moc nepáral...
Tepelnou úpravou se šlašky ztratí, šlachy povolí, úpony zgelovatí a sós více želíruje a celkově je plnější
A od těch dob se s kližkou moc nemaluju...
No, na rozdíl od Písně práce je LENOST matka pokroku, že