Aspiková cihla (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 568 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,40 g |
Tuky | 53,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 757 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 3,50 g |
Postup přípravy
Uvaříme 5 vajec.
Necháme nabobtnat želatinu v troše studeného vývaru, asi 1 hod. Na půl litru vývaru počítám s 20 g želatiny. Krok 3: Do vývaru nasypeme sterilovanou zeleninu do bramborového salátu a dolijeme i lák dle potřeby. Dochutíme solí, octem, sladidlem a zahřejeme pod bod varu. Odstavíme z plotny, vmícháme želatinu, krájená vejce, zeleninu do salátu a maso.
Nalijeme do formy (třeba svačinová krabička). Dáme do lednice. Ztuhne za cca 3-4 hodiny.
Zveřejněno 10. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aspiková cihla (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwER
Moje poznámka
Aspiková cihla (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwER
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 17 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 19 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec
VeraStranska před 13 minutami
Segedínský guláš
Dasa89 před 18 minutami
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 19 minutami
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 28 minutami
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
manina před 1 hodinou
Americké kotlety
evikju před 1 hodinou
Chlebové bagety
1Jirina před 2 hodinami
Anglické palačinky
káťa před 3 hodinami
Jedničkové rybí filé
cookamater před 3 hodinami
Suroviny:
maso,
vejce,
želatina prášková,
salát bramborový,
česnek,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
ocet,
sladidlo
Komentáře (5)