Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 282 kJ / 4 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,10 g |
Tuky | 70,20 g |
Vláknina | 89,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 783,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiónové kroupy na sýru Philadelphia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A83O
Moje poznámka
Žampiónové kroupy na sýru Philadelphia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A83O
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 12 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 13 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 3 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 8 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 9 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 9 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 10 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 11 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 12 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 13 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 14 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 15 hodinami
Tématické fráze:
kroupy recepty,
jak uvařit kroupy,
syr philadelfia,
kroupy doba vaření,
jemné kroupy,
kroupy,
kroupy velké recepty,
kroupy velké,příprava ,recepty,
recepty z krup,
kroupy recept,
recepty ze sýrů,
co uvařit z krup,
velké kroupy příprava,
piladelfia syr,
philadelfia,
velké kroupy recepty,
recepty kroupy syr,
phiadelphia,
recepty philadelfia,
sýr phiadelphia
Suroviny:
kroupy,
žampióny,
mrkev,
cibule,
hrášek sterilovaný,
sýr philadelphia,
vývar,
sůl,
pepř,
olej,
petržel
Komentáře (7)