Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninové muffinky

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Institut kompliment

Snadný

Suroviny

Porce: 24 kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 276 kJ /
1 261 kcal
Bílkoviny71,98 g
Tuky35,79 g
Vláknina9,45 g
Cholesterol 444 mg
Sodík 3,13 g
Sůl7,89 g
Sacharidy158,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme vejce, bílý jogurt a vše promícháme. Podle potřeby dolijeme trochou vody nebo mléka. Krok 2: Ostatní ingredience nakrájíme na malé kousky, nať a bylinky nasekáme, mrkev nastrouháme a vše smícháme dohromady s těstem. Podle potřeby dochutíme. Krok 3: Směs vložíme do formiček nebo papírových košíčků a pečeme v předehřáté troubě dozlatova; použijeme špejli pro kontrolu, zda jsou muffiny upečené i uvnitř. Krok 4: Hodí se k snídani (4 kousky), svačince (3 kousky) nebo jako zdravější občerstvení pro návštěvu, na párty nebo k vínu.

Zveřejněno 17. 11. 2010

Poznámka autora Institut…

Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i pro udržovací režim

Hodnoty (pro 1 kus):

Energetická hodnota: 227 kJ

Bílkoviny: 3,5 g

Sacharidy: 7,2 g

Tuky: 1,25 g

Autorem je Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® Brno (www.komplimentinstitut.cz), který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 18letých zkušeností.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové muffinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQPW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové muffinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQPW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Dnes jsem je pekla a vubec se nepovedly. :-( Nevim, kde se stala chyba.:-//

+1 :yes:

Pekla jsem tyhle muffiny a :yes: Přidávám foto a bodík:yes: Udělala jsem jen tu změnu, že místo jarní cibulky, natí a bylinek jsem dala pórek. Jsou taky bez provensálského koření, neměla jsem ho k dispozici, sýr byl eidam a mouka grahamová.

Jeje, tohle mi nějak uniklo, díky cameiro za připomenutí;-)

jejda,to musím vyzkoušet..zrovna sundávám pár kil nabraných při psaní diplomky..a nedávno jsem si koupila nové košíčky na muffinky:-)

vypadají výborně...:yes:

:-O mi taky!!:yes:

Tak to se mi moooc líííbíí:yes::yes::yes:

Takové mufinky se mi vážně líbí a to nedržím žádnou dietu. Prima a dávám 2.bod:yes:

Tématické fráze:
zeleninové mufiny, zeleninové mafiny, zeleninové recepty, dietní muffiny, zeleninové mufinky, mufiny zeleninove, zeleninovémufinky, dietní zeleninové muffiny, zeleninové občerstvení, zeleninovy mufin, cottage maffiny, zeleninovy mafiny, zeleninové maffiny, mafíny z cottage, zeleninové mufliny, recepty na pečení zeleninové muffinů, mafiny zeleninové, slané zeleninové muffiny, celozrnné zeleninové mufiny, recepty energeticka hodnota

Suroviny:
mouka celozrnná, sýr balkánský, šunka kuřecí, mrkev, nať petrželová, cibulka jarní, koření provensálské, jogurt bílý, vejce, prášek do pečiva

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu