Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerový pivní salát

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 413 kJ /
816 kcal
Bílkoviny15,43 g
Tuky43,19 g
Vláknina31,14 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 998 mg
Sůl2,23 g
Sacharidy49,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěný celer nakrájíme na plátky a uvaříme v pivu s vodou (poměr 1:3). Scedíme, necháme trochu vývaru. Krok 2: Vinný ocet povaříme s novým kořením a s kousky citronu, zalijeme jím celer, přidáme majonézu a jogurt a promícháme. Necháme vychladit.

Zveřejněno 20. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerový pivní salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kK6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerový pivní salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kK6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
prokladany salat s celerem, salat coleslav, saláty recepty, vynikající vrstvený salát, salát waldorf od haliny, prokládaný salát, pivní čaj recept, vrstvený salát recept z prostřeno, prokládaný salát s ananasem, pivní polévka recept prostřeno, řapikovy celer, recept salát coleslav, pivní marmeláda, cerelový salát, celerové placičky, celerový salat z krabim masem, vrstvený salát s jablkem, celerová pomazánka recept, využití sterilovaného celeru, cerelovy salát pohlreich

Suroviny:
celer, pivo světlé, voda, citron, ocet vinný, koření nové koření, sůl, cukr, majonéza, jogurt bílý

Přidat fotografie receptu