Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 793 kJ / 1 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,08 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 211,60 g |
Postup přípravy
Brambory uvaříme do měkka, scedíme a vrátíme na sporák a necháme všechnu zbylou vodu odpařit z brambor. Jakmile se zbavíme zbývající vody, tak brambory pečlivě rozmačkáme. Nejprve přidáme máslo a rozmícháme dohladka. Teprve poté přidáme smetanu a trochu mléka. Obojí jsme předem zahřáli. Nakonec přidáme nasekanou "zeleň". Dle chuti dosolíme. Kaši necháme před podáváním chvíli odpočinout. Krok 5: Prsíčka si nakrájíme na tenké plátky (maso musí být uvnitř růžové a být hodně šťavnaté), přelijeme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 10. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filírovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KjZ
Moje poznámka
Filírovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KjZ
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 10 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 22 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 1 minutou
Biskupský beránek
Birdmann před 27 minutami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 39 minutami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 1 hodinou
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 1 hodinou
Německý dort s mákem a tvarohem
horakkarlos před 1 hodinou
Segedínský guláš
veronika_straka před 2 hodinami
Nejjednodušší halušky/nočky
Evicka348 před 4 hodinami
Medové perníčky
Kremrole před 5 hodinami
Tématické fráze:
filírované maso,
filírovaná panenka,
filírovaná vepřová panenka,
filirovana kachni prsicka,
filírovaná kuřecí prsa,
filírování masa,
kachní prsa se švestkovou omáčkou,
filirovany steak,
flirovana,
kachní prsa,
filírované kuřecí prsíčka,
co je filírovane maso,
filírované kachní prsíčka,
co je filírovaná panenka,
kachna recepty,
kachní prsa se švestkami,
kachní prsíčka se švestkovou omáčkou,
co je to filírované maso,
filirovane kureci prso,
filirované kuřeci
Suroviny:
prsa kachní,
sůl,
pepř,
povidla švestková,
švestky sušené,
slivovice,
vývar kachní,
brambory,
smetana,
mléko,
máslo,
sůl,
petržel,
pažitka
Komentáře (13)