Suroviny
Porce: 6 skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 044 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,45 g |
| Tuky | 7,03 g |
| Vláknina | 12,73 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 171 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 84,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrušky nakrájíme na kostičky, pokapeme limetkovou šťávou,přidáme koření a agávový sirup a chvíli podusíme do změknutí a puštění šťávy.
Krok 2: Jeden plátek želatiny necháme nabobtnat v misce a přidáme k hruškové směsi. Zahříváme do rozpuštění želatiny.
Krok 3: Rozdělíme do skleniček a dáme na chvíli vychladit do lednice.
Krok 4: Mezitím si připravíme z mléka, cukru a pudinku kakaovou vrstvu dle návodu na obalu. Opět rozdělíme do skleniček a dáme vychladit. Dozdobíme dle fantazie.
Zveřejněno 10. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDQg
Moje poznámka
Podzimní pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDQg
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 9 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 10 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 10 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
podzimní vaření,
desert chocolat oetker,
podzimní sklenička,
top recepty moučníky ovocne pohlazeni,
recept dessert chocolat,
dessert chocolat dr.oetker,
dr.oetker dessert chocolat,
vánoční pohlazeni-recept,
dr.oetker dessert chocolat recept
Suroviny:
hruška,
limetka,
sirup agávový,
skořice,
kardamom,
želatina,
mléko,
cukr skořice,
cukr krupice,
pudink
Komentáře (6)