Holandské maso
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,56 g |
Tuky | 6,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je z pořadu U nás v Evropě a vařila ho jedna holandská rodina jako jeden z oblíbených.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 6. 2010 19:10
Hmmm, tohle bude dobré
1. 6. 2010 17:12
Moc pěkné a ta kašička k tomu
1. 6. 2010 17:00
No když je to z Holandska tak je to na 5 bodík
1. 6. 2010 16:56
Rozmarýn, víno, hovězí - skvělá kombinace a recept jak dělaný pro PH, určitě vyzkouším+
1. 6. 2010 16:51
Veľmi pekný recept!
1. 6. 2010 16:45
Jájino to je určitě super . Bodík je tvůj Dělám něco podobného neprozradím a třeba napíšu zase něco pro potěchu břicha i ucha.
1. 6. 2010 16:28
Takhle "primitivní" recepty jsou obvykle ty nej....
1. 6. 2010 16:13
Ale to vypadá jako výborné, voňavé masíko... Po čtyřech hodinách musí pochodovat samo do pusinky... Úplně cítím tu vůni bylinek a vinného výpeku.
Chválím fotku a posílám bod!
Chválím fotku a posílám bod!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 18 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 21 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 1 hodinou
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 1 hodinou
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 2 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 3 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 4 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 6 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience
Honzovy buchty: Klasika, která nikdy neomrzí. Poradíme, jak je upéct se skvělou náplní
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Další recepty
Tématické fráze: holandské maso holanské karbanátky holandské kuchyně holandské hovězí holandské řízky v ph holandský kotlet "holandský kotlet" holandský pstruh holandské brambory holandské hovězí s cibulí hovězí po holandsku holandské maso recept holandsky tokan maso holandske holandské cukroví holandský pstruh s cibulí holanske brambory holandský recept na hovězí maso hovězí holandská pečeně recept na holandské hovězí maso
Suroviny: hovězí zadní, víno červené, sůl, pepř, rozmarýn
Holandské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYOv
8 názorů