Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bublanina s želatinou a ovocem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

monikavd monikavd

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: Velký hluboký plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 815 kJ /
6 648 kcal
Bílkoviny121,79 g
Tuky226,51 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 676 mg
Sůl2,45 g
Sacharidy1 017,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny na bublaninu smícháme v misce. Krok 2: Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem. Krok 3: Dáme péct na 220 - 230 stupňů a pečeme cca 15-20 min. Krok 4: Když je buchta hotová, necháme ji 5 min. vychladnout a poté na ni dáme: maliny, ostružiny, rybíz, kivi, atd... Krok 5: Do hrnce dáme 400 ml malinově šťávy nebo sirupu (i kombinace),2 malinový puding, 250 ml vody. Krok 6: Vaříme za stálého míchání, dokud není želatina tuhá. Krok 7: Pak buchtu polijeme a necháme vychladnout. DOBROU CHUŤ

Zveřejněno 27. 9. 2010

Poznámka autorky monikavd

Jako ovoce nemusíte používat uvedené. Můžete použít i jiné, ale k tomu šťávu nebo sirup použít ve stejném ovoci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bublanina s želatinou a ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3wVO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bublanina s želatinou a ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3wVO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Nevím jestli jsem nedělala něco špatně, ale to těsto mi z 3/4 se nafouklo a nesplasklo ani po vychladnutí :-(.Možná to bude troubou

Nevím,jak se vám podařilo udělat tužší tězto ,ale každému se nedaří . :) Nám se těsto rozpadá :-)
Jinak určitě děkuji za komentář ;-)

Těsto je takové docela tušší, není moc dobré, chutná, jako by byl koláč tři dny starý :(( .. ale vrchní ingredience výborné, těsto budu volit příště jiné :):-K

TO je možné že to zní divně,ale chutnáto doopravdy jako želatina. :yes:

Zajímavé, určitě zkusím ;-) + bod.

My to tiež doma voláme želatína,aj keď nie je pravá:-8Ale zaujímavé je to na tej bublanine,ja ju dávam na piškótové cesto s krémom.

Trošku mi v názvu i v receptu hapruje slovo želatina, když je to vařené z pudinku ;-).

Tématické fráze:
piškotová bublanina s ovocem, malinová bublanina, malinova buchta, buchta s želatinou, piškotová buchta s ovocem a želatinou, bublanina s ovocem, buchta se želatinou, piskotova buchta se zelatinou, buchta s ovocem a zelatinou, želatina ze sirupu, moučníky se želatinou, piškotová buchta s želatinou, malinové řezy s želatinou, želatina na buchtu, buchta s želatinou a ovocem, rybizova buchta s zelatinou, moučník se želatinou, moučník s želatinou, bublanina s ovocem piškotová, moučníky s želatinou

Suroviny:
mouka polohrubá, mléko, cukr krupice, olej, vejce, prášek do pečiva, pudink malinový, šťáva malinová, voda, maliny, ostružiny, rybíz

Přidat fotografie receptu