Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 071 kJ / 1 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,52 g |
Tuky | 116,96 g |
Vláknina | 48,00 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 140,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný pórek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MrB
Moje poznámka
Marinovaný pórek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MrB
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 40 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 12 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 15 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
pórek recepty,
recepty pórek,
porek,
pórek recept,
recept na porek,
recept porek,
multifunkční trouba recepty,
recepty do multifunkcni trouby,
recepty na porek,
recepty z porku,
recepty pro multifunkční troubu,
pórek a kuřecí maso recepty,
čufty s rajskou omáčkou,
recept-porek,
marinovany zebra,
pórek-recepty,
mikrovlnná trouba recepty,
kombinovaná mikrovlnná trouba - recepty,
kuchařka pro multifunkční trouby,
recepty multifunkční trouba
Suroviny:
pórek,
ocet,
sůl,
olej rostlinný,
ořechy vlašské,
máslo,
koření kari,
vejce
Komentáře