Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kousky na paprice z tlakového hrnce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

aja.g

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 503 kJ /
1 076 kcal
Bílkoviny154,45 g
Tuky32,72 g
Vláknina10,31 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 398 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy29,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do hrnce dáme olej a zmáčkneme START. Krok 2: Do rozehřátého přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř, papriku dobře promícháme a chvilku osmahneme. Krok 3: Přidáme na nudličky nakrájený česnek, maso nakrájené na větší kousky (asi jak jedno sousto), rozdrobený bujón a kapii na nudličky. Krok 4: Přilijeme víno a ještě jednou promícháme a zavřeme víko. Krok 5: Nastavíme program CHICKEN, DUCK, MEAT a necháme vařit. Po samovolném vyjíti páry otevřeme a do druhé části vína vsypeme Solamyl a rozmícháme. Krok 6: Nalijeme k masu a zapneme START. Krok 7: Za stálého míchání necháme projít varem a vypneme.

Zveřejněno 13. 2. 2011

Poznámka autorky aja.g

Maso je výborné s těstovinami, protože vynikne jeho pikantní chuť. Dala bych si ho i s rýží. Tento recept je určený k elektrickému tlakovému hrnci IDA AVAIR a více receptů najdete na mém blogu - http://ajag.blog.cz/rubrika/elektricky-tlakovy-hrn...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kousky na paprice z tlakového hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xlQB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kousky na paprice z tlakového hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xlQB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Franta: je to tak, je jak indukční deska. Vařím v něm skoro všechno :yes:

El.tlak.papinak Ida je proste BOMBA!!!!!!! Jeste rychlejsi nez obyc.papinak a hlavne tezce setri elektriku. Vezme si jen tolik energie kolik potrebuje.:-)

;-):-p:-p:yes:

jájájá: to je fakt :yes:

jájájá 3. 1. 2013 13:52
Papiňák je věc, která nemá konkurenci:-p

http://www.bionaire.cz/avair/index.htm

tady je odkaz na stránky výrobce a mimochodem, už ho mám 3 roky a je to opravdu perfektní věc:yes:

To teda "čučím" protože elek.papiňák jsem ještě nikdy neviděl ani z rychlíku a 1/4 jeho odměrky také neodhadnu.Napsal bych raději kolik v dl.Pokud jde vložit foto toho el. papiňáku tak budu rád a zase o něco moudřejší. Jistě nebudu sám kdo jej nikdy neviděl. Jinak pokrm jistě velmi chutný;-);-);-)

Tématické fráze:
tlakový hrnec recepty, recepty pro tlakový hrnec, recepty tlakový hrnec, vepřové maso v tlakovém hrnci, recepty pro elektrický tlakový hrnec, vepřová pečeně na paprice, vepřové na paprice v papiňáku, elektrický tlakový hrnec recepty, avair ida recepty, tlakové hrnce recepty, tlakový hrnec ida, recepty pro tlakové hrnce, recepty na tlakovy hrnec, avair recepty, veprove kousky na paprice, vepřové na paprice, guláš z tlakového hrnce, recepty pro hrnec avair, kuchařka k elektrickému tlakovému hrnci, recepty v tlakovém hrnci

Suroviny:
plecko vepřové, cibule, česnek, vločky chilli, olej olivový, pepř, sůl, paprika sušená sladká, masox, kapie, víno bílé, solamyl

Přidat fotografie receptu