Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 40 964 kJ / 9 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,40 g |
Tuky | 388,46 g |
Vláknina | 97,50 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 1 325,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s makovými kopečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xlZB
Moje poznámka
Buchta s makovými kopečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xlZB
Nejnovější recepty
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 4 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 4 hodinami
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mojito (bez alkoholu)
Neregistrovaný před 2 minutami
Citronové rozinky
Neregistrovaný před 7 minutami
Bramborové krokety jako chuťovky
Neregistrovaný před 13 minutami
Moravské koláče
Neregistrovaný před 14 minutami
Jogurtový koláč
Neregistrovaný před 18 minutami
Hrachová omáčka
Neregistrovaný před 24 minutami
Křupavé bramboráky
Neregistrovaný před 25 minutami
Buchta "Orgasmus"
Neregistrovaný před 25 minutami
Hrníčková kokosová bábovka
Neregistrovaný před 29 minutami
Pizza šneky z listového těsta
Neregistrovaný před 30 minutami
Tématické fráze:
mletý mák - jak dlouho vařit,
buchta s makovou náplní,
jak dlouho varit mak,
jak vařit mák,
jak svařit mák,
svařit mák,
vařit mák,
rychlá buchta,
maková buchta,
vařený mák do buchet,
buchty s makovou náplní,
vařený mák,
co upéct z mletého máku,
drobenková buchta s makovou naplni,
jak dlouho vařit makovou náplň,
jak vařit mak do buchet,
jak udelat dobry mak do buchet,
jak varit mak v mleku,
jak dlouho vařit mak na napln do buchet,
mak vareny
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
olej,
vejce,
prášek do pečiva,
mák mletý,
mléko,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
mouka hrubá,
mouka hladká,
cukr,
máslo
Komentáře (6)