Vepřové plíčky na smetaně
Pokrmy z vnitřností jsou buď milovány nebo nenáviděny. V tomto receptu najdete postup přípravy plíček na smetaně. Plíčka vyvaříme, spolu se zeleninou nakrájíme nadrobno a za doprovodu smetany z nich připravíme jemnou omáčku.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 689 kJ / 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 28,00 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 27,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chutné plíčky jsem tady našla dvoje, tak do třetice přidávám tuto svou verzi “dobroty“, kterou můžu i po studenu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2016 12:17
papinoka: Komentář mě velice potěšil a jsem ráda,že jídlo chutnaloDěkuji
5. 11. 2016 11:06
Dekuji za recept. Ja ziji v Rusku a v obchode jsem objevil pajsl. Vzpomnel jsem si na detstvi a na tuhle chutovku. Vsem to velice chutnalo. Jednicka podtrzena a jeste s hvezdickou
13. 10. 2016 16:01
miguel: Jiříku,děkujiZvláště od takového Kuchaře,jako jsi Ty mě komentář velice potěšilJsem ráda,že kamarádům chutnalo
7. 10. 2016 21:46
pro Annu Kocikovou úspěšně jsem završil dílo - SUPER RECEPT!!!!!!!,NEJVÍC TO CHUTNALO MÝM ŠPANĚLSKÝM KAMARÁDŮM (S KNEDLÍKEM)
7. 10. 2016 20:29
právě teď jsem v plném nasazení doufám že se povede,až s tím skončím dám vědět
14. 2. 2014 22:39
Maryla337:závidím Ti,mě už zásoba došlaa u řezníka zatím nemají
13. 2. 2014 14:56
miluju musím udělat objevila jsem řezníka kde je prodavaj . tak už se na těším
6. 11. 2013 00:46
Děti vám pajšl nejedí?
U nás tomu bylo stejně.
Zkuste prohnat plíčka (i zeleninu) mlýnkem na maso a uvidíte co se bude dít...
(pokud mám kořínek, tak melu jen plíčka - ostatní maso krájím na plátky a kostečky)
U nás tomu bylo stejně.
Zkuste prohnat plíčka (i zeleninu) mlýnkem na maso a uvidíte co se bude dít...
(pokud mám kořínek, tak melu jen plíčka - ostatní maso krájím na plátky a kostečky)
5. 11. 2013 20:19
Petak:Moje děti,když byly malé,tak toto ani náhodouTeď se můžou utlouct
Díky za komentík
Díky za komentík
5. 11. 2013 00:10
Moje děti toto neradi ale já to mám moc ráda také je dělám a zrovna zítra
9. 3. 2012 18:39
kolkopina:Ano,lze i z hovězího pajšlu
9. 3. 2012 17:38
mužete mi poradit musi to byt vepřové jde to i z hovězího pajšlu?
8. 2. 2012 15:23
petrzelka:Protože to máš k nám,co by kamenem dohodiltak až zase budu vařit-jsi vítána
bobeši-to máš pravdu,takové časy už nikdy nebudouškoda
Díky za komentáře i hodnocení
bobeši-to máš pravdu,takové časy už nikdy nebudouškoda
Díky za komentáře i hodnocení
8. 2. 2012 12:45
Já bych si je tak dala,ale u nás doma by to nikdo nejedl,jejich škoda.Pamatuju se,že u nás ve školní jídelně to dávali s takovýma malýma bochánkama,ty byly taky luxusní.Když chodil syn do jídelny,tak mi vždycky tajně nějaký donesl
Aničko,ty se máš,že to máš komu vařit
Aničko,ty se máš,že to máš komu vařit
8. 2. 2012 12:40
plíčky na smetaně se šesti knedlikama za 3,50 Kč. to byla doba
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 13 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 16 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 16 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 16 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 45 minutami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 9 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 12 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 13 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 15 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 15 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 18 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 19 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 19 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Další recepty
Tématické fráze: plíčky na smetaně vepřové plíčky hovezí plíčky na smetaně plíčka na smetaně plíce na smetaně nejlepší plíčky na smetaně plíčky na smetaně recept veprove plice recept plíčky plička na smetaně recepty veprove plice vepřová plíčka vepřové plíčka recept plíčky na smetaně recepty plíčky na smetaně recept plíčka na smetaně plička na smetaně recept hovězí plicky na smetaně recept recept na plicky na smetane vepřový kořínek na smetaně
Suroviny: plíce vepřové, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, voda, masox hovězí, libeček, celer, vývar z plíček, masox hovězí, smetana, mouka hladká, ocet, sůl, cukr
Vepřové plíčky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8Jl
21 názorů