Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 755 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,93 g |
Tuky | 24,47 g |
Vláknina | 19,07 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát Rukolka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Oj9
Moje poznámka
Salát Rukolka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Oj9
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 11 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 2 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 6 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 7 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 7 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 8 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit rukolu,
rukola kukuřice,
hořkost rukoly,
jak upravit salát z polničku,
hořká rukola,
jak upravit salát z rukoli,
jak zbavit hořkost rukorola,
polníček hořká chuť,
polníček hořká chut´,
rukoly hořká,
jak.upravit rukolu,
jak upravit salát,
jak upravit salat z rukoly,
polniček a rukola jak upravit,
jak rukolu,
jak na rukolu,
hořkost polníčku,
salat-s rukoly,
jak upravit polníček,
jak hezky upravit salát
Suroviny:
rukola,
sýr mozzarella,
rajče cherry,
česnek,
kukuřice,
šunka,
sůl bylinková,
olej olivový,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (8)