Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 396 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,80 g |
Tuky | 101,37 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 37,85 g |
Postup přípravy
Smetanu a džem můžeme také přidat na talíř, jako ozdobu.
Příloha - knedlík, krupicové noky...
Zveřejněno 18. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZvVJ
Moje poznámka
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZvVJ
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 40 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 16 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 19 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
zaječí guláš,
gulas ze zajice,
nejlepsí recept na zajíce,
zaječí stehna,
recept na zajice,
jak odblanit zajíce,
zajici stehna,
nejlepsi recepty na zajice,
zaječí maso cena,
cena zajeciho masa,
recept na zaječi gulaš,
zaječí stehna recept,
recepty zaječí maso,
zajíc gulas,
zaječí polévka zakysaná smetana,
recepty zajíc,
nohy zajíce,
kde koupit zajíce,
maso ze zajice,
zajíc stehna
Suroviny:
maso zaječí,
pórek,
cibule,
ocet vinný,
víno červené suché,
voda,
pepř,
jalovec,
mouka,
tuk rostlinný,
maso hovězí,
smetana kysaná,
džem rybízová,
koňak
Komentáře (18)