Italský štrúdl
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 414 kJ / 3 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,88 g |
Tuky | 104,84 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 542,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já dávám sypké směsi do spodní části víc a na vršek méně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2014 08:07
Ja to poznám ako "sypaný štrůdl". V podstate je to obdoba švédskeho tvarohového koláča.
21. 6. 2014 07:47
No, "italsky strudl" to urcite neni. Sice je to v uvozovkach, ale Italove (v Jiznim Tyrolsku) strudl delaji presne stejne jako Rakusane ci Cesi, tedy toceny a tazeny.
21. 6. 2014 00:23
Těm sypkým směsím moc neholduju,ale tohle se tváří docela dobře, asi vyzkouším
28. 7. 2012 13:56
Vyskoušela jsem,moc dobré,jednoduché a dala jsem jen 15 dkg cukru,MNˇAMKA
27. 7. 2012 22:07
Pája: Vše se opravdu spojí a upeče.Poprvé jsem také čekala co z toho bude, ale povedlo. Kysanou smetanu dávám jednu 200 gramovou.
27. 7. 2012 15:25
26. 7. 2012 15:15
Zajímavé, a opravdu je to dole upečené - spojené? Nechutná to po mouce?
A kolik té kysané smetany?
A kolik té kysané smetany?
26. 7. 2012 06:20
Recept znám od dcery, děláme řezy často, jsou jednoduché, rychlé a jedlé
25. 7. 2012 22:10
uloženo
25. 7. 2012 18:34
už to ukládám.. velmi zajímavé
25. 7. 2012 18:27
Zajímavé, to jsem ještě nikde nečetla, neviděla a určitě ani nejedla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 9 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 minutou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 5 minutami
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 11 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 17 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 28 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 42 minutami
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 43 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 1 hodinou
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: strudl z kysane smetany štrudl tyrolsko sypany strudl italské moučníky a řezy recepty italský jablečný štrudl kuchařka pro dceru štrůdl strudl kucharka pro dceru štrůdl ze smetany tyrolsky strudl italske rezy zajímavý štrůdl štrůdl kucharka pro dceru - jablecny zavin jablečný závin kuchařka pro dceru štrúdl s kysanou smetanou jablecny štrůdl z tyrolska štrůdl tyrolsko recept italskystrudl kucharka pro dceru jablkovy závin italsky jablkovy štrůdl
Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, kypřící prášek, tvaroh, rozinky, smetana kysaná, cukr krystal, vejce, mléko, máslo, vanilka
Italský štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7yl
11 názorů