Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 126 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 10,41 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 125,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka se strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KE2r
Moje poznámka
Ovarová polévka se strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KE2r
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 11 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 28 minutami
Dělbuchy
Neregistrovaný před 32 minutami
Jablkový koláč
L.Komrska před 1 hodinou
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 1 hodinou
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 1 hodinou
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Neregistrovaný před 2 hodinami
Slané muffiny
Neregistrovaný před 2 hodinami
Tématické fráze:
polevka z bučku,
ovarova polevka,
ovarová polévka recept,
ovarovy vyvar,
vepřová polévka z bůčku,
polevka s bučku,
rajská polévka se strouháním,
ovarové koleno polevka,
ovarova polevka z bůčku,
poctivá ovarova polévka,
polévka ovarova,
bucek ovarovy,
ovarový bůček,
strouhání do v rajské polevky,
vepřová polévka z bučku,
bucek na polévky,
recep na vlockovou polevku,
vepřová polévka s bučku,
ingredience do ovarove polivky,
bucek vyvar
Suroviny:
koleno vepřové,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
koření nové koření,
majoránka,
cibule,
pepř,
sůl,
voda,
vejce,
mouka hrubá
Komentáře (18)