Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelín s fazolovými lusky a domácím chlebem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hadikuze

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Osmahneme slaninu, (špek), přidáme uvařené fazolové lusky, k tomu si v troubě ugrilujeme hermelín. Krok 2: Dáme hermelín do alobalu, přidáme česnek, koření dle chuti, cibuli, oliv. olej, a dáme zapéct dokud to nezměkne, cca na 20-30 min. Krok 3: Podáváme s domácím chlebem..

Zveřejněno 9. 3. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín s fazolovými lusky a domácím chlebem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKl6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín s fazolovými lusky a domácím chlebem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKl6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
vepřové maso s fazolovými lusky, recepty s fazolovými lusky, fazolové lusky v alobalu recepty, hovězí maso s fazolovými lusky, vepřové s fazolovými lusky, kvaskovani, recepty s fazolovimi lusky, jídlo s fazolovymi lusky, salát s fazolovými lusky, vepřové s fazolovými lusky recepty, vepřové maso s fazolovými lusky, recept s fazolovymi lusky, kuřecí maso s fazolovými lusky, recepty ládi hrušky 9.3.2014

Suroviny:
lusky fazolové, špek, sýr hermelín, cibule, česnek, olej olivový, koření

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu