Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní pohlazení

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizalka zizalka

Středně náročný

Suroviny

Porce: 6 skleniček

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 044 kJ /
489 kcal
Bílkoviny15,45 g
Tuky7,03 g
Vláknina12,73 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 171 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy84,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hrušky nakrájíme na kostičky, pokapeme limetkovou šťávou,přidáme koření a agávový sirup a chvíli podusíme do změknutí a puštění šťávy. Krok 2: Jeden plátek želatiny necháme nabobtnat v misce a přidáme k hruškové směsi. Zahříváme do rozpuštění želatiny. Krok 3: Rozdělíme do skleniček a dáme na chvíli vychladit do lednice. Krok 4: Mezitím si připravíme z mléka, cukru a pudinku kakaovou vrstvu dle návodu na obalu. Opět rozdělíme do skleniček a dáme vychladit. Dozdobíme dle fantazie.

Zveřejněno 10. 9. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní pohlazení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZDQg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní pohlazení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZDQg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Děkuji za pochvaly :-8

:yes: to může být mooooc dobré :yes::-K

Čokoláda a hrušky :-pdobrá kombinace:yes:

Obrázky jsou úžasné...:yes:

No, to vypadá mooc dobře, hrušky máme rádi :-p

Tématické fráze:
podzimní vaření, desert chocolat oetker, podzimní sklenička, top recepty moučníky ovocne pohlazeni, recept dessert chocolat, dessert chocolat dr.oetker, dr.oetker dessert chocolat, vánoční pohlazeni-recept, dr.oetker dessert chocolat recept

Suroviny:
hruška, limetka, sirup agávový, skořice, kardamom, želatina, mléko, cukr skořice, cukr krupice, pudink

Přidat fotografie receptu