Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z králíka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cvrnda cvrnda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Králíka povaříme v trošce vody s 2 lžícemi octa, bobkovým listem, celým pepřem, novým kořením a osolíme (vařím v tlakáči). Krok 2: Po uvaření obereme maso a pokrájíme. Přidáme 2 nakrájené cibule, Moravanku (pokrájet na menší kousky) + nálev z Moravanky, 1 majonéza, 2 tatarky a mletý pepř. Krok 3: Vše promíchat a nechat do druhého dne rozležet.

Zveřejněno 28. 10. 2014

Poznámka autora cvrnda

Nedávám celého králíka, já používám takzvané předečky (hrudník, krk), když mám víc králíků najednou, stehna raději použiji jinak.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z králíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVKO

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z králíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVKO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Salát nevydržel do druhého dne.Přišli sousedi(chlapi)a museli ochutnat,nikdo z nich nepoznal z čeho je-všichni si mysleli,že je to rybí salát,poté když jsem jim řekla je to z králíka,tak zůstali stát otevřenou papulkou chválili a pomlaskávali.:yes:;-):-p

V takovéto podobě jsem králíka ještě nejedla.U nás se hodně jen peče.;-)Lahodný,pořád ho chodím ujídat,nevím jestli zbyde do druhého dne na odležení.:-D:yes:

To znám, taky dělám, i když už dlouho nebyl:-p:-p;-)

Tématické fráze:
salat z kralika, rybí salát z králíka, marinovaný králík v majonéze, kralici salat, recept na rybí salát z kralíka, králík v tlakaci, salát z králíků, salát z králíků, salat z kralika s majonézou, pikantní salát z z králíka, salát s majonézou z králíka, recept králík v majonéze, top recepty rybi salat z králíka, hrudniky z kralika recepty, testovinovy salat z králíka, králík v tlakaci jak dlouho, uvareni kralik, králík na majonéze, salaty zkralika bez majonezy, králík tatarka

Suroviny:
králík, koření polévkové, ocet, sůl, moravanka, majonéza, tatarská omáčka, cibule

Přidat fotografie receptu