Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát s čínským zelím a domácí majonézou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 588 kJ /
2 292 kcal
Bílkoviny47,45 g
Tuky185,31 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 773 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy100,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory, vejce, zelí, cibuli nakrájíme na kostky a promícháme. Krok 2: Přidáme majonézu, hořčici a koření. Zamícháme a necháme chvíli uležet. Krok 3: Na majonézu potřebujeme úzkou nádobu, do které dáme všechny přísady. Krok 4: Ponorným mixérem pomalu táhneme zdola nahoru.

Zveřejněno 18. 4. 2015

Poznámka autorky mika59

Salát se hodí ke všem pečeným nebo smaženým masům.

Fotka nic moc prostě ten salát mobilem nějak nešel vyfotit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s čínským zelím a domácí majonézou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vk3o

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s čínským zelím a domácí majonézou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vk3o

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
salát z čínského zelí, zapečené brambory s čínským zelím, domácí bramborový salát, čínské zelí salát recept, brarmborový salát s z čínského zelí, salát z čínského zelí s majonézy, bramborový salát z čínského zelí, zeli s majonézou, bramborovvý salát, čínské zelí recepty, salát z čínského zelí recepty, salát z brambor a čínského zelí, salát z čínského zelí s majonézou, brambory s majonézou, bramborovvý salat s čínskym zelí, brambofovy salat s činskym zelim, brambory s cinskymzelim, bramborový salát s majonézou

Suroviny:
brambory, vejce, zelí pekingské, mrkev, cibule, majonéza, sůl, pepř, hořčice, olej slunečnicový, vejce, hořčice francouzská, cukr, ocet, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu