Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 727 kJ / 1 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,80 g |
Tuky | 64,90 g |
Vláknina | 29,78 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 242,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s chorizem a spoustou jarní cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP6P
Moje poznámka
Bulgur s chorizem a spoustou jarní cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP6P
Nejnovější recepty
Piškotový beránek II
Přidáno před 10 hodinami
Jidášky
Přidáno před 10 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 32 minutami
Nadýchaný perník
walnutka před 1 hodinou
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 1 hodinou
Ořechový beránek po babičce
Linda 989 před 1 hodinou
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 11 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 12 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 12 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 13 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 14 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 14 hodinami
Tématické fráze:
bulgur s čorízem,
bulgur s cibulkou,
recepty z bulguru,
recepty s bulgurem,
bulgur s cibulkou,
masovy bulgur,
jarní cibulka recepty,
burgur s jarni cibulkou,
bulgur s jarní cibulkou,
bulgur na cibulce,
bulgur recept,
co z bulguru,
bulgur a jarni cibulka,
rizoto s čorízem,
burgur na cibulce,
dýnová polévka s chorizem,
bulgur s kuřecím a chorizem,
bulgur recepty,
bulgur zelená cibulka
Suroviny:
bulgur,
vývar masový,
sůl,
olej,
klobása chorizo,
cibulka jarní,
kukuřice sterilovaná,
sůl,
pepř
Komentáře (2)