Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 077 kJ / 1 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,06 g |
Tuky | 42,68 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 8,63 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Eintopf samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7B2A
Moje poznámka
Eintopf samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7B2A
Nejnovější recepty
Koňaková bábovka II
Přidáno před 1 hodinou
Oblíbený salát I
Přidáno před 2 hodinami
Zelňačka s klobásou I
Přidáno před 2 hodinami
Rilletes
Přidáno před 2 hodinami
Masové koule plněné kapustičkami
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí paličky v bramborovém kabátku
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Fidel Castro snídal křepelčí vejce a tak miloval mléko, že nechal pro své potřeby vyšlechtit krávu s nadprůměrnou dojivostí
Kávové řezy jsou vynikajícím moučníkem nejen ke kávě. Využijte silnou kávu bez lógru a nechte rozetřený krém vychladit
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kachna bez práce
Joey1 před 32 minutami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Petule123 před 1 hodinou
Indická polévka s červenou čočkou
ma.cinkova před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Panova před 3 hodinami
Bulgurové placky s lilkem (kibbeh)
Antonausprag před 6 hodinami
Žebírka na medu
moury7 před 6 hodinami
Francouzské brambory
Hahan před 6 hodinami
Rozcuchaná nevěsta
Evellinka před 7 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ajkad před 7 hodinami
Tématické fráze:
fazolovy eintopf,
rybí eintopf,
eintopf,
recepty na eintopf,
eintopf z žampionů,
vepřový pečený eintopf,
eintopf fazolovy
Suroviny:
maso uzené,
zelí kysané,
mrkev,
celer,
petržel,
česnek,
paprika,
brambory,
cibule,
žampióny,
kroupy,
hlíva ústřičná,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř
Komentáře (1)