Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,01 g |
| Tuky | 1,64 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 53,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Stehna osolíme a okořeníme. Všechnu zeleninu očistíme nakrájíme na větší kousky. V tlakovém hrnci rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka opečeme ze všech stran.
Krok 2: Opečené maso vytáhneme. Přidáme kousek másla a vsypeme nejprve cibuli a česnek a po chvíli všechnu zeleninu. Chvíli restujeme, vložíme stehna, zbytek koření a vývar.
Krok 3: Vývaru by mělo být tak do 1/3 zeleniny, pustí dost svojí vody. Na maso položíme kousky másla. Hrnec uzavřeme a od doby, kdy začne syčet, vaříme 15-20 minut, podle velikosti stehen. Po této době necháme hrnec dojít a můžeme podávat.
Zveřejněno 4. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0vG
Moje poznámka
Kuře z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0vG
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 9 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty z tlakáče,
svíčková z tlakace,
kure na paprice z tlakace,
brambory z tlakače
Suroviny:
stehno kuřecí,
brambory,
paprika,
rajče cherry,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
žampióny,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar masový,
libeček,
koření grilovací,
sůl,
olej,
máslo
Komentáře (5)
No, a já si říkal, jaká že je autorka bosorka, když v Kuktovi dokáže vykouzlit takovou nádheru jako je na obrázku