Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 381 kJ / 91 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 0,32 g |
Vláknina | 6,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívová česnečka s fazolkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOo8
Moje poznámka
Hlívová česnečka s fazolkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOo8
Nejnovější recepty
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 3 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 3 hodinami
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 3 hodinami
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová omáčka
Neregistrovaný před 57 sekundami
Křupavé bramboráky
Neregistrovaný před 1 minutou
Buchta "Orgasmus"
Neregistrovaný před 1 minutou
Hrníčková kokosová bábovka
Neregistrovaný před 5 minutami
Pizza šneky z listového těsta
Neregistrovaný před 7 minutami
Karbanátky
Neregistrovaný před 10 minutami
Kuřecí plátky zapečené s Nivou
Neregistrovaný před 10 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 14 minutami
Vepřový řízek
Neregistrovaný před 19 minutami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
Neregistrovaný před 20 minutami
Tématické fráze:
česnečka recept,
carcinom,
hlívová polívka,
česnečka,
hlíva ústřičná česnečka,
česnečka z hlívy ústřičné,
libecek lekarsky recept,
hlívová polévka,
bratislavské plecko,
hlívová polévka videorecept,
hlívová polévka bílá,
hlívová polévka s chlebem,
česnečka lékařský,
recept polivka z hlivy ustricny,
cesnecka z hlivy ustricny,
hlívová polévka s česnekem,
polevka s fazolkama,
polévka z hlívy ústřičné česnečka,
polévka drůbeží s fazolkami,
česnečka zdraví
Suroviny:
cibule,
česnek,
slanina anglická,
brambory,
lusky fazolkové,
mrkev,
hlíva ústřičná,
vývar drůbeží,
olej olivový,
podravka,
bazalka čerstvá,
pepř,
mouka hladká,
sůl,
petrželka,
libeček
Komentáře (8)