Hlívová omáčka s koprem
Hlíva ústřičná je houba nabízející spoustu zdravotních benefitů. Krom toho je i velice všestranná a tak ji můžete připravit na spoustu způsobů. Ve smetanové omáčce podtrhne její nasládlou chuť přítomnost kořenitého kopru.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,35 g |
Tuky | 28,39 g |
Vláknina | 30,46 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 51,46 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 7 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláč s rebarborou a tvarohem
Christine uvařila před 4 minutami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Lunka uvařila před 7 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 33 minutami
Vepřové maso na paprikách
Moanka uvařila před 53 minutami
Obalená hlíva ústřičná
LILFakt uvařila před 55 minutami
Výborný rychlý makovec
Hanina65 uvařil před 59 minutami
Krájené hranaté "koláče" z plechu
Beruna uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo
Další recepty
Suroviny: hlíva ústřičná, cibule, máslo, mouka hladká, paprika sušená sladká, vývar masový, mléko, smetana na vaření, smetana zakysaná, kopr, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř mletý, cukr
Hlívová omáčka s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrlj
0 názorů