Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 740 kJ / 655 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,71 g |
Tuky | 34,53 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 31,74 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pór nakrájame na tenké kolieska, pridáme hrášok a nastrúhaný syr a jemne premiešame.
Krok 2: V mlieku na slabom plameni rozpustíme arašidové maslo a zmiešame ho s jogurtom. Pridáme soľ a olej a premiešame.
Krok 3: Zmiešame zeleninu s jogurtovou omáčkou a podávame chladené.
Zveřejněno 27. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkovo-hráškový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vyqn
Moje poznámka
Pórkovo-hráškový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vyqn
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 6 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 7 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 9 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 4 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 5 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 6 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 6 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 6 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 6 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 7 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 7 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 7 hodinami
Tématické fráze:
porkovo-hráškový krém,
pórkovo hráškový krém,
makarony s lososem v rajské omáčce
Suroviny:
pórek,
hrášek,
sýr uzený,
jogurt bílý,
máslo arašídové,
mléko,
olej,
sůl
Komentáře (1)