Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 620 kJ / 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,76 g |
Tuky | 76,49 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 35,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský guláš (v tlakovém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmo9
Moje poznámka
Maďarský guláš (v tlakovém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmo9
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 11 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 1 hodinou
Pivovarská bašta
oopicka před 2 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 3 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 4 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 5 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 7 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 7 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš v tlakovém hrnci,
guláš v tlakovém hrnci,
hovězí guláš v papinaku,
hovězí guláš v v tlakovém hrnci,
guláš v papináku,
guláš z kližky v papiňáku,
maďarský guláš v papiňáku,
maďarský guláš z kližky,
madarsky gulas v pomalém hrnci,
tlakovy hrnec guláš,
příprava guláše v tlakovém hrnci,
hovězí guláš z papiňáku,
papinuv hrnec recepty,
připrava guláš,
recept gulas v papinaku,
gulas z tlakového hrnca,
hovězí guláš z tlakového hrnce,
gulas v tlakovom hrnci,
gulas tlakový hrnec,
gulas z tlakový hrnec
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
paprika čerstvá zelená,
kapie červená,
sůl,
cukr třtinový,
omáčka worcesterová
Komentáře (18)
Lenunka, be.amenity: Právě že ta stará kráva skončí někdy v provázkovitém stavu, což se mi při pomalém, ale je fakt, že taky zdlouhavém dušení nikdy nestalo. Nicméně chápu, že každý hájí to své oblíbené, a že ten, kdo se guláš teprve vařit učí, si musí najít to své taky. A je úplně jedno, komu dá za pravdu: hlavně že mu bude chutnat!