Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krevetové risoto

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 4+

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 841 kJ /
1 396 kcal
Bílkoviny107,93 g
Tuky57,03 g
Vláknina10,13 g
Cholesterol 1,68 g
Sodík 5,36 g
Sůl12,48 g
Sacharidy109,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme rýži a necháme vychladnout. Mezitím smícháme všechno koření, polovinu zašleháme s vejci, druhou promícháme s rozmraženými krevetami. Ty rozmrazíme jednoduše asi deseti minutami ve studené vodě. Krok 2: V horké osolené vodě uvaříme zeleninu. Na oleji krevety rychle opečeme do růžova a vyndáme z pánve. Do zbylého oleje přidáme vejce a připravíme je stejně jako "míchaná". Přidáme zeleninu a rýži, dobře promícháme. nakonec zalijeme omáčkou a pár minut za stálého míchání necháme chutě sloučit. Podávala jsem hned a ještě jsem mírně posypala sezamovými semínky.

Zveřejněno 15. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krevetové risoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Akzz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krevetové risoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Akzz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
risotto s krevetami, risoto s krevetkami

Suroviny:
krevety mražené, vejce, olej slunečnicový, kukuřice mražená, hrášek mražený, baby mrkev, česnek práškový, cibule, chilli, pepř černý, sůl, semínka sezamová, rýže, bobkový list, cibule bílá, koření kari, koření hřebíček, sůl, máslo, omáčka sojová, ústřicová omáčka, olej sezamový, česnek, zázvor

Přidat fotografie receptu