Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s fazolkami a batátovou kaší

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie229 kJ /
55 kcal
Bílkoviny3,30 g
Tuky0,75 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Batát ošúpeme, nakrájame na kocky a v osolenej vode uvaríme domäkka. Rozmixujeme a vmiešame lístočky saturejky. Krok 2: Pstruha osolíme a obalíme v zmesi mletej papriky a rasce. Opečieme na panvici na oleji z oboch strán. Krok 3: Na masle restujeme asi 5 min fazuľky, ktoré jemne osolíme. Krok 4: Opečeného pstruha podávame s batátovou kašou a fazuľkami.

Zveřejněno 5. 4. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s fazolkami a batátovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Z30

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s fazolkami a batátovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Z30

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pstruh s fazuľkami

Suroviny:
pstruh, batáty, fazolky zelené, máslo, koření, saturejka, paprika sušená sladká, kmín mletý, sůl, olej

Přidat fotografie receptu