Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 229 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Batát ošúpeme, nakrájame na kocky a v osolenej vode uvaríme domäkka. Rozmixujeme a vmiešame lístočky saturejky.
Krok 2: Pstruha osolíme a obalíme v zmesi mletej papriky a rasce. Opečieme na panvici na oleji z oboch strán.
Krok 3: Na masle restujeme asi 5 min fazuľky, ktoré jemne osolíme.
Krok 4: Opečeného pstruha podávame s batátovou kašou a fazuľkami.
Zveřejněno 5. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s fazolkami a batátovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Z30
Moje poznámka
Pstruh s fazolkami a batátovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Z30
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 11 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 49 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 2 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 6 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 7 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 7 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 8 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 9 hodinami
Tématické fráze:
pstruh s fazuľkami
Suroviny:
pstruh,
batáty,
fazolky zelené,
máslo,
koření,
saturejka,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
sůl,
olej
Komentáře