Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z václavek

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie969 kJ /
232 kcal
Bílkoviny16,24 g
Tuky1,25 g
Vláknina27,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Krok 2: Pridáme narezané huby a papriku, osolíme, okoreníme a podusíme 15 minút. Necháme prechladnúť. Krok 3: Huby zomelieme, pridáme pyré, prelisovaný cesnak a feferónku podľa chuti. Premiešame. Krok 4: Podávame na chlebíku so zeleninou, ale výborná je s hriankami.
Ak urobíme vo väčšom množstve, je možné dať pomazánku do malých fľaštičiek a 30 minút strilizovať.

Zveřejněno 15. 10. 2019

Poznámka autorky tejaja

Inšpirovala som sa na www.nahuby.sk.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z václavek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n32W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z václavek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n32W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Ďakujem dievčatá. :-K;-) Som rada, že sa vám pomazánka páči. ;-)

Pomazánka bude dobrá, taky u nás začínají růst. Jen doporučená tepelná úprava u václavek je minimálně 20 minut ;-)

Já bych si tam tu feferonku dala :-) :yes:

Krásny recept, pre mňa ako stvorený. Václavky začínajú.

Suroviny:
houby václavky, cibule, paprika, olej, pyré rajčatové, česnek, feferonka, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu