Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový salát s chřestem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 874 kJ /
687 kcal
Bílkoviny55,93 g
Tuky38,22 g
Vláknina10,88 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,25 g
Sacharidy26,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špargľu (chřest) uvaríme v pare. Krok 2: Na taniere rozložíme rukolu. Krok 3: Posypeme ju strúhaným syrom. Krok 4: Špargľu nakrájame na menšie kúsky a s mesiačikmi paradajok a pásikmi papriky rozložíme na rukolu. Krok 5: Olej vyšľaháme s korením, soľou a citrónovou šťavou a pokvapkáme po celom šaláte. Krok 6: Nakoniec obložíme kolieskami vajec.

Zveřejněno 28. 5. 2020

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Najedzte sa do štíhlosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový salát s chřestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R3n0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový salát s chřestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R3n0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
chřest zelený, rajče, sýr tvrdý, rukola, paprika, vejce, šťáva citronová, pepř, olej olivový, sůl

Přidat fotografie receptu