Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 313 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,16 g |
Tuky | 28,10 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 245 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 165,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tvaroh smícháme s jogurtem a s moučkovým cukrem a utřeme dohladka.
Krok 2: Z mléka, vanilkového cukru a pudinku uvaříme hustý pudink. Necháme mírně zchládnout a pak vmícháme do tvarohové hmoty.
Krok 3: Jahody omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Sušenky (nebo piškoty) rozdrobíme a spolu s jahodami zlehka vmícháme do pudinkové směsi.
Krok 4: Směs plníme do formy nebo do misky, které jsme vypláchli studenou vodou a dáme do ledničky ztuhnout.
Krok 5: Dezert vyklopíme, ozdobíme šlehačkou a přidáme zbylé jahody.
Zveřejněno 26. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-pudinkový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y39Y
Moje poznámka
Jahodovo-pudinkový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y39Y
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z mangoldu s cizrnou
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 20 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 8 minutami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 1 hodinou
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 4 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 5 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 15 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 15 hodinami
Suroviny:
tvaroh kostka,
jogurt bílý,
cukr moučkový,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
jahody čerstvé,
sušenky,
šlehačka,
jahody čerstvé
Komentáře