Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodovo-pudinkový dezert

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kacuda

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-5 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 313 kJ /
1 031 kcal
Bílkoviny26,16 g
Tuky28,10 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 245 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy165,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tvaroh smícháme s jogurtem a s moučkovým cukrem a utřeme dohladka. Krok 2: Z mléka, vanilkového cukru a pudinku uvaříme hustý pudink. Necháme mírně zchládnout a pak vmícháme do tvarohové hmoty. Krok 3: Jahody omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Sušenky (nebo piškoty) rozdrobíme a spolu s jahodami zlehka vmícháme do pudinkové směsi. Krok 4: Směs plníme do formy nebo do misky, které jsme vypláchli studenou vodou a dáme do ledničky ztuhnout. Krok 5: Dezert vyklopíme, ozdobíme šlehačkou a přidáme zbylé jahody.

Zveřejněno 26. 6. 2020

Poznámka autorky Kacuda

Dezert můžeme ozdobit šlehačkou, zbylým ovocem, posypat opraženými ořechy, Grankem nebo přelít karamelovou či jinou polevou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodovo-pudinkový dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y39Y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodovo-pudinkový dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y39Y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
tvaroh kostka, jogurt bílý, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, jahody čerstvé, sušenky, šlehačka, jahody čerstvé

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu