Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,80 g |
Tuky | 18,31 g |
Vláknina | 29,45 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 124,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Klíčky vložíme do mísy, přidáme očištěnou a nastrouhanou mrkev, na kostky nakrájený sýr tofu a promícháme.
Krok 2: Sójovou omáčku, worcesterovou omáčku a cukr promícháme, ochutíme bazalkovým olejem a vlijeme na salát.
Krok 3: Zlehka vmícháme omyté a nakrájené listy ledového salátu, podle chuti osolíme a posypeme nakrájenými olivami.
Zveřejněno 16. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z fazolí mungo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owD3
Moje poznámka
Salát z fazolí mungo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owD3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 2 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 8 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 10 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 13 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 2 minutami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 1 hodinou
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 2 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 4 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 4 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 4 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 4 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 4 hodinami
Suroviny:
fazole mungo,
mrkev,
sýr uzený,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
cukr moučkový,
olej,
salát ledový,
sůl,
olivy zelené
Komentáře (1)