Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerová pomazánka z vařeného celeru

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 275 kJ /
544 kcal
Bílkoviny5,00 g
Tuky45,58 g
Vláknina4,86 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 961 mg
Sůl2,39 g
Sacharidy27,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celer očistíme, rozpůlíme a vložíme uvařit do silného masového vývaru. Použít můžeme i celer, vařený v polévkovém vývaru, který nebudeme dále spotřebovávat. Celer uvařený doměkka - na skus, necháme okapat, vychladnout a poté rozmačkáme nebo hrubě nastrouháme do misky. Krok 2: K nastrouhanému celeru přidáme nastrouhaný česnek, hořčici, kečup, papriku, majonézu, worcesterovou nebo sójovou omáčku, chilli nebo chilli omáčku, pokud chceme pomazánku ostřejší, pepř a drobně nakrájenou cibulku i s částí zelené natě. Vše dobře promícháme, dochutíme solí dle potřeby a dáme do chladna proležet. Krok 3: Podáváme s opečenými tousty, topinkami nebo bagetkami a doplnit můžeme volským okem a posypat zbylou zelenou natí z cibulky.

Zveřejněno 20. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerová pomazánka z vařeného celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGYR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerová pomazánka z vařeného celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGYR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vývar, cibulka jarní, česnek, koření paprika maďarská, hořčice plnotučná, kečup sladký, majonéza, omáčka chilli, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu