Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z červené řepy s jablky a kysanou smetanou

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 451 kJ /
586 kcal
Bílkoviny14,26 g
Tuky34,76 g
Vláknina11,94 g
Cholesterol 52 mg
Sodík 377 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy47,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Řepu, oloupaná jablka a okurky nastrouháme na hrubém struhadle. Krok 2: Přidáme sůl, pepř, žervé, zakysanou smetanu, citronovou šťávu, nasekanou pažitku a promícháme. Krok 3: Podáváme s opečeným pečivem potřeným česnekem.

TIP: Jak uskladnit a zpracovat červenou řepu. Čím je řepa prospěšná

Zveřejněno 10. 7. 2022

Poznámka autorky RubyRom

Řepu kupuji vakuově balenou. Je uvařená, tak je to rychlejší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z červené řepy s jablky a kysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWJO9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z červené řepy s jablky a kysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWJO9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
řepa červená, sýr žervé, smetana zakysaná, sůl, pepř, jablko, okurky sterilované, citron, pažitka

Přidat fotografie receptu