Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska a bulgur s pórkem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 292 kJ /
1 982 kcal
Bílkoviny61,05 g
Tuky5,07 g
Vláknina57,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy395,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle orestujeme nakrájený pórek a česnek. Krok 2: Přidáme bulgur, sůl a orestujeme. Zalijeme vývarem tak, aby byl ponořený. Povaříme 10-15 minut. Krok 3: Tresku osolíme, posypeme paprikou a opečeme na trošce oleje s kouskem másla. Nakonec posypeme sekanou petrželkou.

Zveřejněno 10. 1. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska a bulgur s pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r8jJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska a bulgur s pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r8jJ

Suroviny:
bulgur, sůl, pórek, česnek, máslo, vývar zeleninový, treska, sůl, paprika sušená sladká, olej, máslo, petrželka

Přidat fotografie receptu