Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou
Slabou půlhodinu bude trvat příprava jídla, po kterém vám nebude těžko a dodá vám energii. Cuketa je lahodná a stojí zato její poslední podzimní plody zužitkovat. Ryba pak dodá pokrmu bílkoviny a spoustu dalších tělu prospěšných látek.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 461 kJ / 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,48 g |
Tuky | 30,67 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,09 g |
Sacharidy | 50,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrQ5
Moje poznámka
Rybí filé na páře s cuketou a bramborami s moderní technikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrQ5
Nejnovější recepty
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 17 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová omáčka bez smetany
asa007 před 30 sekundami
Jednoduché domácí Marshmallows
lendlova.j před 22 minutami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
cmelak155 před 36 minutami
Vepřové steakové plátky v troubě
8181bartova před 46 minutami
Řezy Margot
nochy před 50 minutami
Nadýchaný perník
walnutka před 1 hodinou
Selská polévka s nudlemi
trdlo před 1 hodinou
Mrkvová polévka lehká
Penkapa před 2 hodinami
Koláč sester Tatinových (Tarte Tatin)
Janina007 před 3 hodinami
Kefírová buchta šťouchaná
Napalsko před 3 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
olej olivový,
šťáva citronová,
koření na ryby,
cuketa,
česnek,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
parmazán,
brambory,
Komentáře (2)