Bulgur s paprikami, cuketou, tuňákem a olivami
Uspěchané dny je potřeba vyvážit dobrým jídlem, Zvlášť, když je zároveň i snadné a rychlé na přípravu. Takovým je tento bulgur se zeleninou. Výživnou obilovinu doplňuje směs zeleniny a kousky tuňáka. Je tak vhodný na oběd, svačinu i večeři.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 315 kJ / 1 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,70 g |
| Tuky | 38,88 g |
| Vláknina | 37,46 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 915 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 222,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s paprikami, cuketou, tuňákem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRnJ5
Moje poznámka
Bulgur s paprikami, cuketou, tuňákem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRnJ5
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 5 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 8 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Suroviny:
bulgur,
voda,
sůl,
olej olivový,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
cuketa,
vývar masový,
olivy zelené,
sušená bazalka,
tuňák ve vlastní šťávě,
petrželka
Komentáře (5)
Ukládám si. O to se brzy postarám.