Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou

Díky vaření v páře si zelenina uchová krásnou svěží barvu a více vitamínů. Zároveň je křupavější a má lepší chuť. Bylinková pára jí dodá příjemnou vůni. Doplnit ji stačí klasickou jemnou holandskou omáčkou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

22. 8. 2024 08:01

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 905 kJ / 1 172 kcal
Bílkoviny15,26 g
Tuky95,25 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 681 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy28,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Bylinky můžeme použít i jiné, které máme rádi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zázvor čerstvý, rozmarýn, tymián, šalvěj, karotka, květák, kapusta růžičková, lusky fazolové, žloutek, víno bílé, máslo, šťáva citronová, sůl, pepř bílý mletý

TopRecepty.cz

Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERPXN