Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Díky vaření v páře si zelenina uchová krásnou svěží barvu a více vitamínů. Zároveň je křupavější a má lepší chuť. Bylinková pára jí dodá příjemnou vůni. Doplnit ji stačí klasickou jemnou holandskou omáčkou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 905 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,26 g |
Tuky | 95,25 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 681 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 28,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Bylinky můžeme použít i jiné, které máme rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šťavnatá jablíčka s krustou
Přidáno před 6 minutami
Krabí salát s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno 18. 9. 2024 12:00
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno 18. 9. 2024 07:50
Právě bylo uvařeno:
Losos téměř beze všeho
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Pikantní směs na topinky
bmwbmw1 uvařil před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Bekkybek uvařila před 1 hodinou
Cheesecake
Jirina17 uvařila před 1 hodinou
Rychlé fazole
Slanky uvařila před 2 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Hugicek uvařila před 3 hodinami
Camping salát
Astonka uvařila před 4 hodinami
Sirup z rýmovníku
Daniela69 uvařila před 4 hodinami
Nakládané pečené kapie
Edimka uvařila před 5 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
IvanaMusilova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: zázvor čerstvý, rozmarýn, tymián, šalvěj, karotka, květák, kapusta růžičková, lusky fazolové, žloutek, víno bílé, máslo, šťáva citronová, sůl, pepř bílý mletý
Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPXN
0 názorů