Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Díky vaření v páře si zelenina uchová krásnou svěží barvu a více vitamínů. Zároveň je křupavější a má lepší chuť. Bylinková pára jí dodá příjemnou vůni. Doplnit ji stačí klasickou jemnou holandskou omáčkou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 905 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,26 g |
Tuky | 95,25 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 681 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 28,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Bylinky můžeme použít i jiné, které máme rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Domácí sekana se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Šťavnatá jablíčka s krustou
Přidáno před 5 hodinami
Krabí salát s cuketou
Přidáno před 14 hodinami
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Právě bylo uvařeno:
Krůtí prso na hořčici s rýží
Kody74 uvařila před 1 hodinou
Mexické fazole s masem
Lukas.Vatral uvařila před 2 hodinami
Bílkové řezy
Moanka uvařil před 3 hodinami
Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou
Michak uvařil před 3 hodinami
Šlehané bifteky
AnnaP4 uvařila před 3 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
evik_svistik uvařila před 5 hodinami
Tmavé raženky
Tonja uvařila před 5 hodinami
Losos téměř beze všeho
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Pikantní směs na topinky
bmwbmw1 uvařil před 6 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Bekkybek uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: zázvor čerstvý, rozmarýn, tymián, šalvěj, karotka, květák, kapusta růžičková, lusky fazolové, žloutek, víno bílé, máslo, šťáva citronová, sůl, pepř bílý mletý
Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPXN
0 názorů